Lommeregner til overkommelige priser i hjemmet – Hvor meget har jeg råd til at købe et hjem?

En online lommeregner, der beregner dit hjem overkommelighed, kan hjælpe dig med at bestemme, hvor meget hus du har råd til baseret på din indkomst. For at bestemme din kvalificerende indkomst er bruttoindkomsten summen af hele din indtjening før skat. Det divideres med 12 for at få det samlede antal. Du bør også inkludere månedlige udgifter. Dine samlede gældsbetalinger divideres med din indkomst for at beregne dit gældsforhold. For at bestemme din overkommelighed skal du vide, hvor meget du kan betale hver måned.

Der er mange metoder til at afgøre, om et hjem er inden for dit budget. Boligprisberegneren er baseret på afrundede tal og generelle regler. For eksempel bør en månedlig realkreditbetaling ikke overstige to og en halv gange din månedlige bruttoindkomst. Dine månedlige gældsforpligtelser bør ikke overstige 45 procent af din bruttoindkomst. Husk at inkludere lukkeomkostninger, ejendomsskatter og ejerskifteforsikring. Disse kan hurtigt tilføjes.

Beregning af din forskudsbetaling er en anden måde at finde ud af din overkommelighed. Der kræves mindst tyve procent forskudsbetaling. En større udbetaling vil reducere dit forhold mellem lån og værdi, hvilket vil påvirke långiverens risikovurdering. De månedlige betalinger, du betaler, er mere overkommelige, hvis du har en større forskudsbetaling. En højere forskudsbetaling er bedre, hvis du planlægger at betale dit realkreditlån helt. Dette giver dig mulighed for at nyde dit nye hjem hurtigere.

Du bør tænke over placeringen og størrelsen af dit hjem, før du køber det. For eksempel ville et hjem i Houston med tre soveværelser og to badeværelser være omkring $ 300.000.

Martin har råd til et hus i samme prisklasse, hvis han har dette beløb i udbetaling. Han har råd til et hjem fem gange så meget afhængigt af størrelsen af udbetalingen, han har. Hvis han ønsker at købe et hus med en højere pris, skal han dog betale en 20% forskudsbetaling. Dette ville gøre det umuligt for ham at købe et hjem fem gange prisen på hans opsparing.

Uanset hvor stor din udbetaling er, er det vigtigt at kende dine månedlige udgifter, før du ansøger om et realkreditlån. Du har råd til et hjem, hvis du ved, hvor meget du komfortabelt kan bruge uden at skulle ofre andre økonomiske mål. Hvis du tjener $ 4,000 om måneden, betyder det, at du har råd til $ 500 mere hver måned, efter at du har betalt dit realkreditlån. Finansiel planlægning bør omfatte andet forbrug.