Hvad Coaching kan gøre For dig

Efter at have tilbragt 8 dage på en meget intensiv, Coaching Tele-Sumit, brainstorming og lære fra nogle af bedste i branchen, jeg var dybt opdateres på påvirker resultaterne af coaching og den enorme række værdier der tilbydes til dem, der bruger den.
Har du nogensinde lagt mærke hvordan en organisation ser ud til at opnå vedvarende succes, mens en tilsyneladende identiske konkurrent vises hele tiden kæmper? Disse virksomhedsejere forstå betydningen af åben kommunikationsfærdigheder, og tro mig, coaching er en færdighed, åben kommunikation. Det er også konsistens gennem forholdet-bygningen for at hjælpe folk med at nå deres fulde potentiale.
Gode trænere er ærlig og åben, undertiden for en fejl; men vi motivere folk til at bevæge sig hurtigere! Vi ved, at gennem engagement, vi arbejder på et område, der vokser og trives, med mindre konstant indsats. Det er nøglen.
Succesrige virksomhedsejere forstå, at medarbejdere skal kende de er “passet om”, da det øger ydeevnen. At have en coach viser medarbejdere er højt respekteret og værdsat. En god coach giver mulighed for at få reel om de vigtige ting, der skaber vækst, motivation og vedvarende succes.
For eksempel: trænere identificere systemer, der fungerer, og hurtigt foreslå ændre, omdanne eller riddance af dem, der ikke samtidig at foreslå ideer til at skabe dem, der gør.
Da Coaching er et intenst personlig proces, opbygge trænere tillid. Vi forventer en masse fordi vi er klar over roller, forventninger og ydeevne. Vi kender også vigtigheden af coaching andre til at træffe de rigtige beslutninger.
Husk at de højeste returnere fra din investering i mennesker komme fra at få dem engageret, bekymre sig om dem, og at levere systemer eller værktøjer nødvendige for dem at gøre deres bedste arbejde.
Som business coach elsker jeg at arbejde med virksomhedsejere, der besidder den beslutsomhed, engagement og passion for fortsat vækst. Jeg inviterer dig til at tjekke ud “The Power of Five” system, som jeg har lavet, som en helt unik perspektiv og tilgang til din business coaching behov.

3 thoughts on “Hvad Coaching kan gøre For dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *