Forbes Magazine, historie

En af de mest respekterede og vigtige amerikanske publikationer af sidste århundrede er Forbes Magazine. Forbes Magazine blev grundlagt i 1917 af skotske immigrant BC Forbes (der var på tidspunktet, den førende klummeskribent for Hearst avis kæde). Forbes var født i Aberdeen shire i Skotland og flyttede fra Johannesburg, Sydafrika til New York udfører forskellige redaktionelle og skrive koncerter, lige inden han grundlagde denne enormt vigtige business offentliggørelse.
Forbes er offentliggjort bi-ugentlige og indeholder op til 60 oprindelige og koncist skrevet artikler i hvert nummer, som evaluerer alt fra virksomhederne, de folk, der kører dem og har både en politisk konservativ og Pro-business drejning. Nogle af de emner i hver udgave af Forbes omfatter artikler om verdener af industrien, finance, international business, marketing, lov, afgifter, videnskab, teknologi, kommunikation, investeringer, iværksættere, osv. Mere end 5 millioner læsere på verdensplan (og syv lokale sprog udgaver) kan bevidne at levetiden af denne publikation for erhvervslivet.
Forbes Empire kommer op på sin 90 års jubilæum i 2007, er fortsat en af de største og mest succesfulde familievirksomheder af sin art i verden. Steve Forbes, kaldes når en politisk kandidat til præsident for USA, er bladets chefredaktør og har en kolonne i hver eneste problem “Faktum og kommentar” som er meget populært med Forbes læsere.
Hvert eneste år, offentliggør Forbes sin meget populære liste over de rigeste og de største selskaber på jorden (der også, ved den måde Abonner mest velspillende publikationen). Ingen fusion, annoncekampagne eller retssag af betydning på planeten går absolut ubemærket af Forbes Magazine og historier i hvert nummer vil altid tydeligt fokus på movers og finansielle innovatorer, der ryster ting i erhvervslivet. Forbes er også bedst af de business-tidsskrifter, der er offentliggjort i dag for at opdage nye investeringsidéer og flere investor fokuseret end andre business magasiner. Så, hvis du ønsker at få mening ud af dagens utrolig flygtige marked, så Læs og du vil være som oplyst som giganterne i dette mest respekterede af industrier er

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *