Discovery procedurer for at opbygge effektive ledelsessystemer

Første del i en fem del serie

Forestille sig, hvad en professionel fodboldhold ville være uden et regime af praksis øvelser? Nu tage væk deres playbook og spiller statistik. Hvad du har i denne ekstreme situation er meget talentfulde (og måske overbetalte) personer, der deltager i organiseret kaos. De kan faktisk vinde et spil eller to, men i det lange løb dette team er dømt.

Politik for administration af

Jeg tilbyder denne illustration for at køre hjem punktet, hvorfor enhver organisation skal gennemgå eksistens og effektiviteten af dens forvaltningssystemer. Hvis der er svagheder eller huller i dine dokumenterede procedurer (drejebog), eller benchmark målinger (statistik), vil så du træffe korrigerende foranstaltninger.

Processen faser

Det er min erfaring, at når en virksomhed forsøger at etablere sine forvaltningssystemer for første gang, det tager længere tid end forventet, involverer flere mennesker end planlagt, og vokser i kompleksitet.

For at kontrollere denne tendens, jeg går ind for at opdele processen i fem (5) forskellige faser, hver med klare målsætninger:

Discovery

Planlægning

Udvikling

Gennemførelsen

Genopdagelse

I denne serie, vil vi tage et kig på hver fase. Så denne uge, lad os tage et kig på Discovery fase.

Discovery procedurer

Tænk på denne fase som alle tingene den coaching personale op til og med den første præ-sæsonen teammøde. Det er, hvor de overordnede opgaver og mål, med klare effektivitetskriterier etableret angives. Bestemt holdet kan indstille det seværdigheder på mesterskabet, men hvad med de sparker team eller linemen? Hver del af din organisation skal have meningsfyldte og målbar resultatkriterier kortlagt i denne fase.

Forvaltning mål

Udarbejdelse af mål og kriterier kræver nøje overvågning af forvaltningen af hvad virkelig bidrager til den overordnede virksomhedens mission. Afdelingens mål skal være på linje med virksomhedens mål. Til at illustrere med vores fodbold analogi: running backs kan foreslå et mål på 5.000 total yards farende i en sæson. Dette kan eller ikke kan være gavnligt for team mål, en tilpasset mål kan være at opnå et gennemsnit på + 5 yards pr run. Sidstnævnte kan være mere hensigtsmæssigt for en yderst pass-orienteret lovovertrædelsen.

System handlingsplan

I din opdagelse fase, når dit mål og effektivitetskriterier er aftalt, kan du oprette din handlingsplan. Dette trin er simpelthen den brede køreplan dækker de resterende 4 faser med at opbygge dit styringssystem.

Discovery fase generelt tager fra 2-4 uger, og repræsenterer ca. 12% af den samlede proces.

Planlægningsfasen procedurer

I del to af denne serie, vil vi tage et kig på en af de mest kritiske og også de fleste overset fase i opbygningen af din kvalitetsstyringssystem-fasen for planlægning.

Du har tilladelse til at offentliggøre denne artikel gratis, så længe den hjælpekilde boks er inkluderet i artiklen. Hvis du kører min artikel, ville et svarbrev til sean@bizmanualz.com være meget værdsat. Denne artikel er 531 ord længe herunder ressource boks. Tak for din interesse.

2 thoughts on “Discovery procedurer for at opbygge effektive ledelsessystemer

  1. Thanks for sharing superb informations. Your web site is so cool. I’m impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched all over the place and simply couldn’t come across. What a great site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.