3 nemme måder at mærke din lille firmanavn

Ikke alle har evnen til at bruge millioner på reklame og blevet en husstand navn. Især når du lige er startet, men du ønsker kunder til at huske dit brand først foretager når de mener om et produkt, du. Så hvordan du mærke dig selv som koks, Nike, Yahoo, KFC eller Dell? Her er 3 nemme måder at sætte dit brand i hovedet på dine kunder.
1. brand din lille virksomhed online tilstedeværelse. Uanset navnet på dit firma er, bør du også have .com navnet.
Hvis du kører en real-verden mursten og mørtel placering opkaldt sige… Sidste Drop kaffe Shop, så du skal også registrere lastdrop.com og lastdropcoffeeshop.com. Selv hvis du bare sætte op en informativ hjemmeside snarere derefter sælge kaffe online, kan har den ekstra facet til dit brand navn kun hjælpe.
Hvis du er en self-indehaver, eller holde en position som ejendomsmægler eller forsikring agent. Du bør have yourname.com. Nogle virksomheder kan give dig web plads som companyname/yourname.com, men hvis du har brug for folk til at huske dit navn og derefter registrere det som et domæne, og slap det på dit visitkort.
2. få din lille virksomhed på reklamegaver, at mennesker bruger hver dag. Uddeling kalendere, kuglepenne, notesblokke, kaffekrus, ure eller regnemaskiner med dit brand på dem er en fantastisk måde at blive husket. De fleste mennesker hæftning ikke dit visitkort til væggen, men en flot kalender kan være foran en kunde 365 dage om året.
Når du køber reklamegaver, tænke over de ting, du bruger ofte. Prøv at være forskellige også, hvis du opgiver penne bruge høj kvalitet dem, ikke en billig en, der vil blive smidt væk.
3. Hvis du ikke kan fortælle verden om din lille virksomhed, i det mindste fortælle din nabo. Se på dit lokale marked først. For udgifterne til at sætte dit navn foran hver person i staten, du kunne få dit navn foran alle i din by snesevis af gange og gentagelse er nøglen. Ingen husker de ting, de hører en gang; alle husker noget gentages hver dag.
For udgifterne til en super bowl kommercielle, kunne dine kommercielle virksomheder spilles 20 gange om dagen, for et helt år foran et lokalt marked.
Der er en næsten uudtømmelig kilde til lokal markedsføring til din lille virksomhed. Lokale aviser, radiostationer, telefonbøger. Ligeledes indskrive ud flere utraditionelle områder. Hvad med et banner på venstre felt væggen i dit lokale mindre liga hold, eller en pressemeddelelse i en regional journal.
Da regne ud, hvordan at brande din virksomhed, prøv at kigge gennem øjnene af kunden først. Hvor ser de da de ønsker dit produkt? Du vil sælge noget forbrugsmaterialer, Hvornår vil behovet for at købe igen, og hvad er den bedste måde at holde din virksomhed navn foran dem. Være kreativ. Find flere oplysninger om små virksomhedsbehov på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.